fbpx
18 april, 2020

Vi har utsetts till Årets Företagare Karlskrona

Plötsligt, mitt i den nya vardag som Coronaviruset skapat kring sig, hände något än mer överraskande – Mustaschs ägare Anna Stenström och Sofia Persson utnämndes till Årets Företagare.

Sofia lurades ut på en promenad på förmiddagen torsdagen den 16 april, som slutade mitt en prisceremoni på Stortorget i Karlskrona. Helt surrealistiskt och en extra härlig nyhet just nu!

Motiveringen löd:
“Genom att sätta sina medarbetares välmående i fokus och jobba stenhårt med att skapa en sund balans i en tuff bransch är de ett föredöme inom reklamvärlden. Målmedvetet strategiskt arbete, hårt slit och mängder av kreativa lösningar har gjort att allt fler företag väljer att sätta Mustasch på sina varumärken.”


Vi vill rikta ett stort tack till Företagarna för denna hedervärda utmärkelse. Det betyder oerhört mycket för oss alla på Mustasch. Vi jobbar aktivt med att vara en god förebild och ta avstånd ifrån de arbetsvillkor som i stor utsträckning inte är sunda i kommunikationsbranschen. Att få denna utmärkelse innebär att det arbetet både uppmärksammas och belönas. Det värmer verkligen och ger oss ny energi för att fortsätta att ifrågasätta och förbättra branschen!