fbpx
2 september, 2020

Vi är Årets Företagare i Blekinge 2020!

Efter att våra ägare Anna Stenström och Sofia Persson överraskades med utmärkelsen Årets Företagare i Karlskrona i april, har vi nu fått veta att de även gått vidare och blivit utnämnda till Årets Företagare i Blekinge 2020. Det betyder att de får äran att representera Blekinge i riksfinalen i Stockholm den 16 oktober. Wow!

Gladast av oss alla är så klart Anna och Sofia:

”Så kul att strålkastarljuset landar på Mustasch. Vi är en udda fågel i vår bransch – en värdegrundsdriven högkompetent storstadsbyrå – placerad mitt i natursköna Blekinge skärgård! Och även stora internationella kunder som Alfa Laval, Stora Enso och Volvo ser våra fördelar. Vi är passionerade, professionella yrkesmänniskor som får leva i balans – och resultatet av vårt arbete blir därefter.

Vi har under alla våra år som företagare i kommunikationsbranschen velat utmana det som tyvärr ofta inte fungerar juste, smart och affärsmässigt i vår bransch.

Vi vill bevisa att det även i vår bransch ska gå att sätta medarbetarnas välmående i första rummet, att ha normala arbetstider, pensionsspara, ge flexibilitet för att kunna hantera privatlivets utmaningar och skapa mycket utrymme för positiv feedback. Samt ändå (eller snarare på grund av det) göra riktigt bra saker tillsammans i samspel med ett stabilt ekonomiskt resultat.

Därför är det extra kul att få uppmärksamhet och cred för vårt arbete. Det är en viktig signal om att näringslivet vill belöna ett modernt, hållbart företagande. Så otroligt roligt! Vi tackar ödmjukast och ser fram emot att få representera Blekinge i riksfinalen i oktober.”