fbpx
14 januari, 2019

Tredje gången gillt? Nominerade till Årets Byrå 2019

Vi är sprudlande glada och sprättande stolta! Vi är nominerade till Årets Byrå – precis som i fjol och för ett par år sedan – och även om en nominering allena är något att vara riktigt stolt över, så hoppas vi såklart att den välkända ”universumregeln” tredje gången gillt ska gälla. Om det är vår tur att vinna vår kategori får vi veta den 21 februari. Håll tummarna för oss!

Mustasch Reklambyrå är en av 14 nominerade i kategorin ”Reklambyråer 7–15 Mkr” och hör därmed till kategorins högst rankade kommunikationsbyråer i den gångna höstens undersökning.

Årets Byrå är en branschundersökning som i år genomförs av Regi för 19:e gången. Undersökningen utvärderar byråernas förmåga inom de områden som är viktiga för att skapa goda relationer och lyckade samarbeten. Byråerna bedöms inom parametrar som kreativitet, strategisk kompetens, digital förmåga, proaktivitet och engagemang. Att vi blivit nominerade får oss mustascher att sträcka på lite extra på ryggen. Vi är verkligt glada och stolta över att våra kunder gett oss så fina omdömen!

Under prisutdelningen på Münchenbryggeriet i Stockholm den 21 februari presenteras vinnarna i de olika kategorierna och vilka placeringar byråerna fått.

Resumé ger dig listan på nominerade byråer och mer information