fbpx
12 januari, 2018

Ny spännande kund: Hammer & Hanborg

Låt oss presentera vår nya kund Hammer & Hanborg. Konsultbolaget Hammer & Hanborg har full koll på de nya krav och möjligheter som vår digitaliserade omvärld innebär. De hjälper företag att kompetenssäkra inför framtiden och i december valde de oss på Mustasch som sin samarbetspartner – fantastiskt roligt!

Premiäruppdraget är att skapa en heltäckande webbaserad plattform, en samlingsplats för alla de som vill slå följe med Hammer & Hanborg på vägen mot framtidens professionella liv. Även om vi just startat projektet vet vi redan nu att förutsättningarna att skapa något riktigt bra tillsammans, är de allra bästa. Det är spännande och energigivande att få arbeta med en kund som bestämt sig för att vara innovatör, driva utvecklingen i sin bransch och utmana den.

Hammer & Hanborg har gjort det till sin uppgift att skapa framtidens professionella liv. I slutet av 2017 letade de efter en samarbetspartner för att ta fram en användarvänlig, enkel och informativ webbplattform med integrerade lösningar för jobbsök, kandidater, konsulter och kunder. Så här säger Christina Hammer, Founding Partner på Hammer & Hanborg om varför de valde oss:

– Valet stod mellan två byråer som vi träffade och diskuterade våra tankar med. Det var väldigt stor skillnad på mötena. Båda byråerna var kompetenta och hade intressanta förslag men känslan var helt annorlunda. Med Mustasch kändes det enklare och bättre – vi klickade helt enkelt. För oss är relationer väldigt viktiga, inte minst med leverantörer. Att man kan vara öppen och rak, att man förstår varandra och känner förtroende. Jag har stora förväntningar på vårt samarbete och på att Mustasch kan hjälpa oss att driva framtidens professionella liv på bästa möjliga vis.

Vi är glada och väldigt taggade!
Läs mer om Hammer & Hanborg här.