fbpx
2 februari, 2021

Nominering till Årets Byrå 2021

Det har hänt fyra gånger innan. Nu händer det igen. För femte året i rad har vi blivit nominerade till Årets Byrå. Såklart hoppas vi att det är vår tur nu! Det gör bevisligen också våra kunder som utvärderat oss som leverantör – och ännu en gång gett oss möjligheten att skimra lite extra på branschens toppyta.

Vi är nominerade i klassen ”Reklam, 6–15 MKR”, som är den största av totalt 15 olika klasser. Årets Byrå är Nordens största branschstudie där 300 nordiska byråer utvärderas – baserat på över 4 000 kundutvärderingar. I studien undersöks kundrelationen på en rad olika områden och ur olika perspektiv. Som byråns förmåga att förstå kundens affär, strategisk och kreativ förmåga, digital kompetens och inte minst proaktivitet och engagemang.

Kort sagt, en omfattande temperaturmätare på hur väl byrån lyckas skapa goda relationer och framgångsrika samarbeten. Vinnarna i de olika kategorierna presenteras via ett digitalt event den 11 mars. Tack alla fantastiska kunder som burit fram oss till den position vi har idag. Ännu ett år håller vi tummar och tår!