fbpx
13 januari, 2020

Nominerade till Årets Byrå 2020

Vi är väldigt glada och stolta över att ha blivit nominerade till Årets Byrå 2020. Det är vår fjärde nominering och vi håller tummarna för att det är vår tur i år. Om vi blir en av vinnarbyråerna i vår kategori får vi veta den 20 februari. Hursomhelst så är en nominering en stor sak.

Årets Byrå är en branschundersökning som i år genomförs av Regi för 20:e gången. I undersökningen utvärderar kunderna byråernas förmåga inom de områden som är viktiga för att skapa goda relationer och lyckade samarbeten. Byråerna bedöms inom parametrar som kreativitet, strategisk och digital kompetens, proaktivitet och engagemang. Resultatet skapar ett Nöjd Kund Index (NKI) som rankar de deltagande byråerna.

I årets studie deltog 142 byråer i 14 olika kategorier. När Regi i dag presenterade de 81 deltagare som fått högst NKI och därmed har en chans att vinna just sin kategori, var vi på Mustasch en av tio nominerade byråer i kategorin – “Reklam 7–15 MKR”.

För att fira sitt 20-årsjubileum kommer Regi att dela ut ett hederspris till den byrå som de senaste 20 åren placerat sig bäst flest gånger. Dessutom har det instiftats ett nytt specialpris med fokus på arbetsgivarrollen. De nominerade för “Årets Byrå – Bästa Arbetsgivare 2020″ offentliggörs enligt Regis VD Robert Skölfman något senare.
Håll tummarna för oss!

Läs mer om Årets Byrå 2020 och se hela listan på nominerade byråer i alla kategorier på Resumés webbplats