fbpx
13 januari, 2018

Jippie – vi är nominerade till Årets byrå!

Vi fick beskedet några dagar före jul och har myst åt den finfina, tidiga julklappen under ledigheten.

Det vi är så glada över är detta: Under hösten har branschstudien Årets byrå genomförts för 18:e gången. 154 svenska kommunikationsbyråer inom 15 kategorier har utvärderats av sina kunder inom de områden som är viktiga för att skapa goda relationer och lyckade samarbeten. Vi är mycket stolta över att vara en av 10 nominerade byråer i kategorin ”Reklambyråer 7–15mkr”.

Utvärderingen bygger på att byråernas kunder bedömer sina samarbetspartners inom en rad parametrar, som kreativitet, strategisk kompetens, digital förmåga, proaktivitet och engagemang. Att vi blivit nominerade är därför ett underbart betyg från våra kunder. Det får oss mustascher att sträcka på oss lite extra. Toppenplaceringen delar vi endast med nio andra byråer så om vi inte skulle gå vinnande ur slutstriden, är det ändå något att vara verkligt glada och stolta över. Tack alla kunder för fint samarbete!

Vinnarna i Årets Byrå och vilka placeringar byråerna fått, presenteras den 21 februari under en prisutdelning på Münchenbryggeriet i Stockholm.