Visit Blekinge väljer Mustasch som partner i spännande fas

Efter en direktupphandling står det klart att Mustasch som en strategisk partner nu kommer att finnas vid Visit Blekinges sida, för att initialt tillsammans jobba fram en marknads- och kommunikationsplan för 2024.

Mustasch kommer också att agera sparringpartner i processen att tydliggöra och operativt planera Visit Blekinges växande uppdrag – som bland annat inkluderar att attrahera arbetskraft till länets expanderande företag och organisationer.

Vi är ödmjuka och tacksamma över detta förtroende att få vara med och stärka Blekinges attraktionskraft. Länet står inför den positiva men komplexa utmaningen att vi behöver en snabb tillväxt, till stor del genom inflyttning. Och eftersom vi redan arbetar med flera kunders rekryteringsutmaningar går vi från start in med en förförståelse och kunskap i ämnet. Tillsammans med kund kommer vi att hitta de kommunikativa nycklarna för att låsa upp och strukturera det som behöver göras, säger Emelie Skagerman, operativ chef och projektledare på Mustasch.

Visit Blekinges uppdrag

  • Marknadsföra Blekinge till utsedda målgrupper för att få fler besökare
  • Attrahera talanger till näringslivet och övriga arbetsgivare
  • Verka för att bidra till fler etableringar och investeringar
  • Öka kännedomen om Blekinge
Mustasch_ikon_svart_rgb