Mustasch är Made in Karlskrona

En måndag väl värd att minnas – i förmiddags fick vi oväntat besök från näringslivsenheten på Karlskrona kommun som tågade in på kontoret med media tätt i hälarna.

Det visade sig att vi fått utmärkelsen Made in Karlskrona 2023 med följande motivering:

”Deras fokus på kundengagemang och kontinuerlig strävan att förbättra sina tjänster har gett dem många nationella och internationella kunder. Genom ett starkt engagemang att utveckla sin bransch och gå i bräschen utmärker man sig också för sitt arbete för ett gott arbetsklimat. Det är inte att undra på att man redan vunnit många priser och varit nominerade till Årets Byrå och Bästa arbetsgivare under många år. Företaget är väl förankrat i Karlskrona och bidrar till ett innovativt och kreativt företagande. De har inte bara ökat sina egna framgångar, utan också bidragit till att höja stadens profil inom reklam och marknadsföring i hård konkurrens. Mustasch Reklambyrå är värdiga vinnare av priset Made in Karlskrona.”

Intet torrt öga skådades efter högläsning av denna text – inte ens hos de mustascher som ringts upp för att lyssna via facetime. Vilken början på denna vecka. Vår stolthet och tacksamhet vet inga gränser!

Detta pris innebär dessutom att vi utmanar två andra i kategorin Made in Blekinge på Guldeken i Ronneby den 6 oktober.

Hoppas vi ses på galan – eller kanske på ett möte där vi hjälper just ditt bolag att ta nya marknadsandelar?

Mustasch_ikon_svart_rgb